Categories
-
Durable food
- Rice products
- Sauces
- Oil
- Vinegar
- Instant noodles
- Noodles
- Tofu & Soya products
- Paste
- Broth
- Spice and Seasoning
- Flour mix
- Soup base
- Seaweed
- pickled vegetables
- Dried Mushrooms
- Seeds and Cereals
- Coconut Products
- Fresh
- Frozen foods
- Confectionery & Snacks
- Dry Fruits And Nuts
- Beverage
- Household
- Sushi
- Cooking set
Kizakura Sake Junmai Daiginjo 500 ml
Junmai Daiginjo saké je japonský alkohol s ovocnou aromou z jahody a bilého broskvu. Tento produkt se vyrábí z premium rýže Yamada Nishiki a podzemní vody Fushimizu.Je vhodný s čerstvými pokrmy ( sashimi a sálaty, appetizer) a nejlépe se pije v teplotě 5-10°C. Kizakura Sake Junmai Daiginjo.
Složení: japonica rýže, voda, droždí, Koji mold (Kropidlák rýžový). Obsah alkoholu: 16%. Výživové hodnoty na 100 ml: Skladování: skladujte v suchu a mimo světlo. studená teplota 10-15 stupňů, pokojová teplota 15-25 stupňů, teplá teplota 40-50 stupňů, velmi teplá 50-55 stupňů ( v zimní počasí). Země původu: Japonsko Min. Trvanlivost: viz na obal

Junmai Daiginjo saké je japonský alkohol s ovocnou aromou z jahody a bilého broskvu. Tento produkt se vyrábí z premium rýže Yamada Nishiki a podzemní vody Fushimizu.Je vhodný s čerstvými pokrmy ( sashimi a sálaty, appetizer) a nejlépe se pije v teplotě 5-10°C. Kizakura Sake Junmai Daiginjo.