Categories
-
Durable food
- Rice products
- Sauces
- Oil
- Vinegar
- Instant noodles
- Noodles
- Tofu & Soya products
- Paste
- Broth
- Spice and Seasoning
- Flour mix
- Soup base
- Seaweed
- pickled vegetables
- Dried Mushrooms
- Seeds and Cereals
- Coconut Products
- Fresh
- Frozen foods
- Confectionery & Snacks
- Dry Fruits And Nuts
- Beverage
- Household
- Sushi
- Cooking set
Kizakura Sake Tokubetsu junmai 720ml
Saké je vyroben ze 100% rýže „Yamadanishiki“, fermentuje se tradiční metodou „Kimoto Yamahai“. Proces kvašení je velmi časově náročný asi dva měsíce a používá přírodní kyselinu mléčnou. Díky této metodě má saké bohatší chuť. Je oblibené k pití s japonským hotpotem nebo italským gnocchi a krémovou pastou. Je vhodný ke konzumaci v studené teplotě 5-10℃ nebo zahřáté teplotě 30-40℃
Složení: Obsah alkoholu: 15%. Výživové hodnoty na 100 ml: Skladování: skladujte v suchu a mimo světlo. Je vhodný ke konzumaci v studené teplotě 5-10℃ nebo zahřáté teplotě 30-40℃. Země původu: Japonsko Min. Trvanlivost: viz na obal

Saké je vyroben ze 100% rýže „Yamadanishiki“, fermentuje se tradiční metodou „Kimoto Yamahai“. Proces kvašení je velmi časově náročný asi dva měsíce a používá přírodní kyselinu mléčnou. Díky této metodě má saké bohatší chuť. Je oblibené k pití s japonským hotpotem nebo italským gnocchi a krémovou pastou. Je vhodný ke konzumaci v studené teplotě 5-10℃ nebo zahřáté teplotě 30-40℃