Golden star balm tygří mast 10 g

Vietnamský balzám Golden Star bolesti hlavy, která nese názvy jako Tygří mast nebo "hvězdička" nebo-li Balzám zlatá hvězda. Je vhodná při štípnutí hmyzem, při bolestech hlavy, při akutním nachlazení i bolestech zad.

59,00 Kč
Počet
Přidat na seznam přání

Známa vietnamská mast, která nese názvy jako Tygří mast nebo "hvězdička" nebo-li Balzám zlatá hvězda. Je vhodná při štípnutí hmyzem, při bolestech hlavy, při akutním nachlazení i bolestech zad. Ve Vietnamu je Tygří mast nezbytnou součástí každé vietnamské domácnosti pro její jednoduché složení s rychlou účinností. Má výraznou vůní po mentholu a obsahuje kafr, parafín a esenciální oleje (máta, eukalypt, hřebíček, skořice). Tygří mast se používá lokálně a svou velikostí se vejde kamkoliv doma či na cestách.

Způsob použití: Přiměřené množství balzámu naneseme na odpovídající místo a jemně vmasírujeme do pokožky 1-2x denně. Pokud budete balzám používat jako antiseptický přípravek pro odstranění rýmy a nachlazení, provádějte inhalaci přímo z dózy přes nosní dírky 10-15 krát denně, vždy proveďte 1-2 nádechy. Pozor na oči!

Upozornění: Není určená pro deti do 3 let, tehotným a kojícím ženám. Vyvarujte se přímého styku balzámu se sliznicemi, zabraňte vniknutí do očí, nenanášejte na pokožku s otevřenou ránou.

Složení: Camphor 584.1 mg, Mentha Piperita Oil 178.2 mg, Menthol Crystal 33.6 mg, Dianthus Cyryophyllus Flower Oil 643.5 mg, Eucalyptus Globulus Oil 56.4 mg, Cinnamomum Cassia Oil 56.4 mg, pomocné látky: Paraffinum Liquidum, včelí vosk, vazelína, lanolin.

Specifické reference

ean
8934567078115
Komentáře (0)