Categories
-
Durable food
- Rice products
- Sauces
- Oil
- Vinegar
- Instant noodles
- Noodles
- Tofu & Soya products
- Paste
- Broth
- Spice and Seasoning
- Flour mix
- Soup base
- Seaweed
- pickled vegetables
- Dried Mushrooms
- Seeds and Cereals
- Coconut Products
- Fresh
- Frozen foods
- Confectionery & Snacks
- Dry Fruits And Nuts
- Beverage
- Household
- Sushi
- Cooking set
Fresh green pepper 100g
Čerstvý zelený pepř se jen lehce rozdrtí a používá se podobně jako klasický pepř. Díky tomu, že jeho chuť není příliš agresivní, získávají masové pokrmy, především pak zvěřina, jehněčí nebo vepřové maso, zvláštní a nezvyklou pepřovou příchuť.
Chuť a vůně čerstvého zeleného pepře je jemnější a přirozenější než u jiných sušených či jinak upravovaných druhů pepře. V západní kuchyni takřka neznámé koření je vyhledáváno v Asii, především v Thajsku. Malé zelené kuličky mají na rozdíl od usušených druhů hladký, jakoby voskový povrch. Mají pikantní a čerstvé, výrazné, jasné aroma i chuť.
- Čerstvý zelený pepř je ideální pro přípravu ochuceného másla ke steakům a rybám
- Velice zajímavým kulinářským zážitkem jsou i jahody posypané tímto druhem pepře
- Hovězí steak přelitý omáčkou z čerstvého zeleného pepře
- Thajské ostré nudle s chilli a čerstvým pepřem

Čerstvý zelený pepř se jen lehce rozdrtí a používá se podobně jako klasický pepř. Díky tomu, že jeho chuť není příliš agresivní, získávají masové pokrmy, především pak zvěřina, jehněčí nebo vepřové maso, zvláštní a nezvyklou pepřovou příchuť.