Danh mục
Đu đủ xanh
Zelená papája je hladká, pevná a křehká dužina je bílá až jemně zelenkavá či narůžověláu. Chuť zelené papáji je velmi jemná neutrální, podobná okurce., proto se dá kombinovat takřka s jakýmikoliv přísadami.
Charakteristika: Zelená papája je nezralý plod papáji, hladká, pevná, šťavnatá a křehká dužina je bílá až jemně zelenkavá či narůžovělá. Využití: Zelená papája se konzumuje syrová i vařená, tepelné úpravy jsou však častější, především v thajské kuchyni, kde má časté využití v dušených směsích, různých variantách curry a v salátech. Můžete vyzkoušet: Thajský salát ze zelené papáji
Your review appreciation cannot be sent
Report comment
Report sent
Your report cannot be sent
Viết đánh giá
Review sent
Your review cannot be sent

Zelená papája je hladká, pevná a křehká dužina je bílá až jemně zelenkavá či narůžověláu. Chuť zelené papáji je velmi jemná neutrální, podobná okurce., proto se dá kombinovat takřka s jakýmikoliv přísadami.